Інформація про проведення Президії Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Інформація про проведення Президії Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України

Новости обкома
22 лютого 2023 р.

21 лютого 2023 року відбулося засідання Президії Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України з наступним порядком денним:
1. Про ліквідацію і зняття з обліку первинної організації Профспілки металургів і гірників України «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат».
2. Про ліквідацію та зняття з обліку первинної організації Профспілки
 металургів і гірників України ВАТ «Завод напівпровідників».
3.  Про прийняття на облік первинної організації ПМГУ співробітників Дніпрорудненського індустріального коледжу у Запорізьку обласну організацію ПМГУ.
4. Про стан виробничого травматизму та результати профілактичної роботи з охорони праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань за 2022 рік та заходи щодо посилення громадського контролю у 2023 році.
5. Про виконання кошторисів профбюджетів Запорізької обласної ради ПМГУ і Запорізької обласної організації ПМГУ за 2022 рік і затвердження кошторису доходів і витрат Запорізької обласної організації Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України на 2023 рік.
6. Про формування ФОП штатних працівників організацій Профспілки наперіод воєнного стану.
7. Різне.

Виступили з доповіддю: заступник голови Запорізької обласної організації ПМГУ Шапчіц Юрій Валерійович, головний технічний інспектор праці Скороходов Ігор Олегович, головний бухгалтер Запорізької обласної організації ПМГУ Кучеренко Т.П. та запрошений на Президію перший заступник голови ЦР ПМГУ Гавриленко Валерій Миколайович.
 
Стосовно питання охорони праці, членами Президії було запропоновано провести ретельний аналіз профзахворювань,  у зв’язку  з різким їх зростанням у 2022 році.
 
На Президії були вручені нагороди ФПУ та ФСТ «Україна» голові Запорізької обласної організації ФСТ «Україна» Максименко Ганні Миколаївні та голові СК «Металург» Ямщикову Володимиру Петровичу.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому