СПІВПРАЦЯ З ПРОФСПІЛКАМИ НОРВЕГІЇ ВІДКРИВАЄ НОВЕ ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

СПІВПРАЦЯ З ПРОФСПІЛКАМИ НОРВЕГІЇ ВІДКРИВАЄ НОВЕ ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ

Новости ФПУ
23 лютого 2023 р.

Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий 21 лютого 2023 року провів робочу зустріч в режимі відеоконференції з Міжнародним секретарем Конфедерації профспілок Норвегії Лів Торрес, в якій взяла участь і голова об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України Великохутірської, Драбівської, Шрамківської територіальних громад Черкаської області Любов Бут.

Під час зустрічі голова ФПУ поінформував про роботу українських профспілок, спрямовану на підтримку Збройних сил України, гуманітарну допомогу, яка надається ФПУ внутрішньо переміщеним особам, захист соціально-економічних і трудових прав працівників під час воєнного стану, боротьбу за справедливу трудову реформу в Україні. А також розповів про основні завдання, які  поставлені VIII з’їздом ФПУ в Стратегії діяльності ФПУ «Час дій та якісних змін» та окреслив шляхи їх реалізації з урахуванням російської військової агресії.

Учасники зустрічі обговорили і визначили основні напрями  співпраці між ФПУ та КПН спрямовані на підтримку профспілкового руху в Україні в умовах війни.

Після завершення зустрічі Григорій Осовий відповів на запитання  журналістів норвезької газети «Вільні профспілки». Він наголосив, що війна вплинула в той чи інший спосіб на життя кожного українця, ускладнила ситуацію для працівників та профспілкових організацій, адже вона призвела до зниження рівня зайнятості та збільшення соціальних проблем. І не зважаючи на всі існуючі проблеми та виклики воєнного періоду, профспілки продовжують активно працювати, надаючи підтримку своїм членам,  послідовно захищають їхні права та інтереси.

Він щиро подякував Конфедерації профспілок Норвегії за матеріальну підтримку, що була надана українським профспілкам, і наголосив на важливості солідарної міжнародної підтримки для членів профспілок в Україні, які потерпають від російської агресії. Григорій Осовий висловив переконання, що співпраця ФПУ і КПН відкриє нове вікно можливостей і збагатить  профспілковий рух обох країн.

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому