ЗАПОРІЖСТАЛЬ. КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР 2023 - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ЗАПОРІЖСТАЛЬ. КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР 2023

Новости ПАО "Запорожсталь"
27 лютого 2023 р.

На розширеному засіданні профспілкового комітету підбито підсумки виконання заходів колективного договору за 2022 рік та продовжено його дію на 2023 рік.

Заслухавши звіт комісії з контролю виконання колективного договору за 2022 рік члени профспілкового комітету, відзначили, що повномасштабні військові дії Росії проти України внесли корективи в роботу комбінату, яка велась весь рік в умовах військового стану та реалій, що склалися через розташування у прифронтовій зоні.

Члени профспілки в ході обговорення інформації зійшлися на спільній думці, що внаслідок зупинки ряду цехів та виробничих агрегатів через військові дії значно знизився рівень виробництва, а виходячи з цього значно звузився і соціальний пакет.

Водночас металурги розуміють всю важкість ситуації, зумовленою війоною, та сприяють збереженню виробництва, приймають активну участь у волонтерському русі. Багато запоріжсталівців відстоюють Батьківщину у лавах Збройних сил, Національної гвардії та тероборони.

Весь цей час спільна діяльність адміністрації та профкому комбінату була спрямована на виконання виробничих завдань, збереження трудового колективу, своєчасну виплату зарабітної платні, надання матеріальної допомоги, соціальний захист, працівників та непрацюючих ветеранів праці.

У підрозділах комбінату проводилася робота щодо покращення умов праці, забезпечення працівників комбінату спецодягом, взуттям та іншими засобами індивідуального захисту відповідно до встановлених норм.

Учасники засідання затвердили спільну ухвалу з адміністрацією підприємства про дію Колективного договору на 2023 рік та прийняли ряд організаційних рішень.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому