Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту
Новости обкома
Шановні спілчани!
 27 лютого зупинилося серце
 Дорошенко Олександра Миколайовича

         Дорошенко О.М. народився 19 січня 1948 року у м. Бериславль Польської народної республіки. У сім'ї військовослужбовця.
           Вся трудова діяльність Олександра Миколайовича, а це понад 50 років пов’язана з гірничо-металургійним комплексом Запорізької області, з Профспілкою металургів і гірників України. Майже 35 років своєї трудової діяльності він віддав рідній «Дніпроспецсталі», де пройшов шлях від вальцювальника прокатного цеху до заступника директора заводу з загальних питань.
              У 1986 році його обрали головою Профспілкового комітету заводу, який він очолював до 1999 року.
             З 1999 року по 2018 рік працював технічним, головним технічним інспектором праці Профспілки металургів і гірників України по Запорізькій області.
           Протягом багатьох років, працюючи у Профспілці,  Олександр Миколайович увесь свій час приділяв захисту соціально-економічних прав та інтересів, створенню безпечних та здорових умов праці металургів і гірників.
            Дорошенко О.М. обирався депутатом Заводського району м. Запоріжжя, членом Центрального комітету ПМГУ. Він нагороджений профспілковими нагородами усіх рівнів, орденом «Дружби народів».
            За роки спільної праці ми знали його як порядну та чуйну людину, відповідального та талановитого фахівця і керівника. Ми його запам’ятаємо, як Людину з великим і добрим серцем.
            Шановні рідні і близькі прийміть щирі співчуття від Центральної ради ПМГУ, Запорізької обласної ради ПМГУ, від всіх спілчан.
            Пам’ять про нього буде жити в наших серцях.
 
 
 
Голова Запорізької обласної
організації ПМГУ                                                                         В.М. Сєдов
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому