ЗАЯВА АМЕРИКАНСЬКИХ ПРОФСПІЛОК З НАГОДИ РІЧНИЦІ ПОВНОМАСШТАБНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЇ ПРОТИ УКРАЇНІ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ЗАЯВА АМЕРИКАНСЬКИХ ПРОФСПІЛОК З НАГОДИ РІЧНИЦІ ПОВНОМАСШТАБНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЇ ПРОТИ УКРАЇНІ

Новости ФПУ
1 березня 2023 р.

Президент Американської федерації праці – Конгресу виробничих профспілок AFL-CIO Ліз Шулер та Секретар-скарбник AFL-CIO Фред Редмонд заявили про незмінну підтримку робітничого руху України:
"Відзначаючи рік від початку неспровокованого нападу Росії на Україну, робітничий рух Америки продовжує залишатися солідарним з народом України. Ми повторюємо наш заклик до припинення насильницького вторгнення в суверенну державу і залишаємося відданими відновленню миру і демократії в Україні та регіоні.
Трудовий народ і сім'ї України продемонстрували ніщо інше, як мужність навіть перед обличчям такої жорстокої агресії. Ми високо цінуємо їхню хоробрість і будемо продовжувати працювати разом з нашими профспілковими партнерами та союзниками на місцях, надаючи критично важливу гуманітарну підтримку, яка рятує життя людей".
24 лютого 2023 року AFL-CIO

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому