Сучасній профспілці – сучасний Статут - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Сучасній профспілці – сучасний Статут

Новости ЦК ПМГУ
23 березня 2023 р.

Які б не були часи, головне завдання нашої Профспілки залишається незмінним – всебічно захищати права та інтереси людей праці. Однак конкретні цілі, пріоритетні напрями діяльності ПМГУ залежать від нагальних потреб металургів і гірників України. Тож Профспілка ніколи не перебуває в статиці, вона живе, розвивається.

Цей процес неодмінно знаходить відображення і у головному документі Профспілки – її Статуті. Доречну та своєчасну актуалізацію його норм забезпечує робота Статутної комісії ПМГУ. У її складі, визначеному на грудневій звітній Конференції ПМГУ, – 12 осіб, представників профорганізацій різного рівня, на чолі з головою комісії, лідером первинки МК «Азовсталь» Юрієм Дорошенком.

Перед цією командою фахівців наразі стоїть непросте завдання: привести наш Статут у відповідність до сучасних реалій, враховуючи, що його зміст визначає «правила гри» для всієї Профспілки і для кожної з її первинок (які суттєво відрізняються одна від одної за складом, географією, чисельністю).

«Ваша місія – дуже відповідальна, її виконання потребує не лише ґрунтовних знань у сфері трудового законодавства і практики профспілкової діяльності, але й максимально виваженого підходу, вміння розрізняти головне і другорядне», – зазначив перший заступник голови ПМГУ Валерій Гавриленко у короткій промові до відкриття березневого засідання Статутної комісії в місті Дніпрі. Звертаючись до членів комісії, він побажав їм натхнення у спільній роботі з перегляду статутних норм і висловив переконання, що її результати підуть на користь членам Профспілки.

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому