Майбутнє і наша молодь - синоніми! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Майбутнє і наша молодь - синоніми!

ЗМК
24 березня 2023 р.

 
24 березня заступник голови Запорізької обласної організації ПМГУ Юрій Шапчіц відвідав металургійний фаховий коледж Запорізького національного університету.

Студенти почули інформацію про діяльність Профспілки металургів і гірників України в умовах війни, про роботу підприємств гірничо-металургійного комплексу Запорізької області в дуже складних умовах сьогодення.

Головний меседж виступу – «Завдання нашої Профспілки в умовах війни – збереження життя людей, допомога членам Профспілки, які боронять нашу Державу у лавах ЗСУ, збереження джерел існування у вигляді заробітних плат, та різноманітних допомог, у тому числі гуманітарної допомоги, збереження потенціалу трудових колективів, існування промислового комплексу та його розвиток, бо це майбутнє нашої області і України».

Юрій Шапчіц виконав місію по врученню іменної стипендії Центральної ради ПМГУ члену Профспілки, активісту первинної організації ПМГУ «Студентів Запорізького металургійного коледжу» Кучерявому Андрію. Також Андрій отримав в подарунок повербанк та кепку з логотипом Профспілки.

В нас активна, принципова та енергійна молодь, а тому – «Перемога буде за нами».
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому