ОХОРОНА ПРАЦІ-ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ОХОРОНА ПРАЦІ-ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК

Новости обкома
29 березня 2023 р.

28 березня поточного року у Запорізькій обласній раді профспілок був проведений спільний захід у вигляді семінару для профактиву   та представників підприємств, установ і організацій.

Від Запорізької обласноїї організацішї ПМГУ були присутні Логунова О.С.-голова профкому ПраТ «Запоріжвогнетрив», Коростильов І.О.-голова профкому  ПрАТ «Укрграфіт»,  Анедченко Г.Д.-заступник голови профкому ПрАТ Запоріжкокс», Безуменко С.В.-голова профкому ЦХП ПАТ «Запоріжсталь», Левченко Ю.А.  начальник бюро охорони праці ТОВ «Метінвест-Промсервіс».

Заступник начальника відділу з питань безпеки праці центрального регіону Адамчук А.А. зазначив у виступі, що основними причинами нещасних випадків на виробництві у Запорізькій області за 2022 рік є організаційні і найпоширеніша серед них – невиконання посадових інструкцій. Заступник начальника відділу гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці Сірогос А.А. повідомила, що, як і в попередні роки найбільша кількість випадків професійних захворювань у 2022 році фіксується в металургії та гірничодобувній промисловості. Це переважно захворювання органів дихання, опорно-рухового апарату й органів слуху. Обидва посадовці закликали представників підприємств не економити на медичних оглядах працівників. Також Андрій Адамчук проінформував учасників семінару про зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві. Зокрема, тепер результати розслідування можна підписувати електронним підписом. Головний технічний інспектор праці Запорізької обласної організації ПМГУ Скороходов І,О, проінфорував присутніх про показники виробничого травматизму та профзахворювань в Україні у 2022 році.     
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому