ГОЛОВНА УВАГА ВИРОБНИЦТВУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ГОЛОВНА УВАГА ВИРОБНИЦТВУ

Новости ПАО "Запорожсталь"
30 березня 2023 р.

ЗАВДАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОБОТИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ "ЗАПОРІЖСТАЛІ" В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ БУЛИ РОЗГЛЯНУТІ В ХОДІ НАРАДИ ПРОФСПІЛКОВОГО АКТИВУ ПІДПРИЄМСТВА

Директор із виробництва Андрій Кривцов поінформував профактив про динаміку роботи комбінату, непросту ситуацію із забезпеченням сировиною та енергоресурсами, зайнятість трудового колективу та перспективи роботи підприємства на найближчий період.

Розповідаючи про динаміку заробітної плати Андрій Іванович зазначив, що адміністрація та особисто генеральний директор Роман Слободянюк прикладають максимальні зусилля щодо підвищення заробітної плати. На підприємстві є сподівання на ближайший час для зростання виробництва. Це дасть змогу підвищувати заробітну плату.

Голова первинної організації профспілки ПМГУ "Запоріжсталі" Леонід Анісімов підкреслив, що в сучасних умовах головне зберегти трудовий колектив, в термін виконувати виробничі завдання та нарощувати темпи виробництва, зберігаючи якість продукції та дотримуючись трудової та виробничої дисципліни.

За підсумками наради профспілковий комітет первинної організації ПМГУ «Запоріжсталь» ухвалив постанову, спрямовану на виконання щомісячних планових завдань, економію енергоресурсів, зниження витрат виробничих процесів та підвищення дисципліни виконання замовлень.

Також прийнято ряд рішень про посилення контролю та профілактичної роботи за дотриманням виробничої та трудової дисципліни і виконання правил положеня з Охорони праці.

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому