Запрошує Академія праці, соціальних відносин та туризму - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Запрошує Академія праці, соціальних відносин та туризму

Новости ЦК ПМГУ
16 травня 2023 р.

Вже 30 років Академія праці, соціальних відносин та туризму готує висококваліфікованих фахівців із багатьох престижних спеціальностей, що мають попит на вітчизняному ринку праці.

Сьогодні АПСВТ - це осередок сучасних знань про суспільство та соціальні технології. У цьому виші студенти навчаються за новими освітніми програмами з економіки, права, соціальних технологій, туризму та ін.

Зважаючи на складні умови сьогодення, Академія пропонує своїм абітурієнтам Програму корпоративної лояльності, яка містить дуже цікаві і вигідні пропозиції (детальніше – у презентації АПСВТ).

Освіта, здобута в АПСВТ, - це гарантія запитаності на ринку праці. Адже в наш час як ніколи Україна потребує висококваліфікованих фахівців, які зможуть зробити гідний внесок у повоєнне відновлення національної економіки

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому