«Інформація. Знання. Дія»: пишемо історію нашого шляху до перемоги - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

«Інформація. Знання. Дія»: пишемо історію нашого шляху до перемоги

Новости ЦК ПМГУ
17 травня 2023 р.

З початком військової агресії рф проти України докорінно змінилося життя в країні. Ворог зруйнував велику кількість промислових підприємств, в тому числі, і підприємств гірничо-металургійного комплексу. Тисячі членів Профспілки втратили місце роботи і житло, велика кількість вступила до лав ЗСУ, робітники працюючих підприємств організували потужний волонтерський рух. Нова реальність поставила перед ПМГУ нові, складні завдання щодо захисту прав і інтересів спілчан.

Зазнала змін, але не втратила своєї важливості, і інформаційна робота у Профспілці. Адже під час війни саме інформація відіграє велику роль у підтримці зв'язку між спілчанами, дає їм можливість бути обізнаними про дії Профспілки щодо захисту їхніх прав.

Втішно, що майже всі профспілкові організації, які у мирні часи гідно працювали у інформаційному полі, в минулому році знайшли можливість продовжити цю роботу, використовуючи доступні джерела розповсюдження інформації.

Їхні роботи про наших колег, які наразі мужньо захищають нас від жорстокого ворога, про волонтерський рух у первинках, про профспілкову підтримку людей, які вимушено виїхали з окупованих територій, про щоденну діяльність Профспілки щодо захисту соціально-економічних прав спілчан тощо отримали високу оцінку від журі конкурсу Центральної ради ПМГУ «Інформація. Знання. Дія».

Шановні учасники конкурсу! Дякуємо вам за небайдужість і розуміння важливості інформації у тяжкий воєнний час. Ваші роботи – це жива, талановита сторінка літопису спільного шляху до нашої Перемоги!
Переможцями конкурсу «Інформація. Знання. Дія-2022» визнані:

Публікація про захисників України - працівників підприємств, членів ПМГУ: О.Демченко «Цей орден для мене дуже цінний», газета «Під знаком  руди і металу» Криворізької міської ради ПМГУ; Г.Гончаров «Ми воюємо за правду», сайт ПМГУ, ПО ПМГУ «Запоріжсталь».

Публікація про волонтерський рух у первинних і територіальних організаціях ПМГУ: М.Омельницька «Коли робота кипить під звуки сирен», газета «Під знаком  руди і металу» Криворізької міської ради ПМГУ.

Публікація про профспілкову підтримку спілчан, які через російську агресію втратили місце роботи/проживання: С.Соловйов «Владислав Гущин: «Кривий Ріг схожий на довоєнний Маріуполь», сайт ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМиттал Кривий Ріг».

Публікація про профспілкового лідера, активіста: О.Шахмоть «Наша любов до України потужніша за російську зброю», газета «Під знаком  руди і металу» Криворізької міської ради ПМГУ; О.Черненко «Історичні байки та з ДМЗ козаки», газета «Новини DCH Steel» ПрАТ «Дніпровський металургійний завод».

Публікація про ефективну реалізацію основних напрямів роботи ПМГУ: В.Білик «Потрібен комплексний підхід – і ПМГУ у цьому добре допомагає», сайт ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМиттал Кривий Ріг», Н.Чепець «Профспілкові будні та пріоритетні завдання у військовий час», сайт АТ «Покровський ГЗК».

Фотосупровід інформації про роботу Профспілки: Н.Плужник, газета «Шахтар Кривбасу», АТ «Кривбасзалізрудком»

Публікація, спрямована на створення позитивного іміджу Профспілки: Д.Долгова «Дарували святковий настрій», газета «Шахтар Кривбасу», АТ «Кривбасзалізрудком», С.Агатьева «В приоритете – социальный мир в коллективе», газета «Залізне серце Кривбасу» АТ «Південний ГЗК».

Активна співпраця з Інформаційним центром ПМГУ: О.Шахмоть, Криворізька міська рада ПМГУ, А.Слюсаренко, ПО ПМГУ «КАМЕТ-СТАЛЬ».

Подяки ЦР ПМГУ за участь у конкурсі та підтримку інформаційної роботи в умовах воєнного стану отримали: Криворізька міська рада ПМГУ (голова Макаренко А.К.), Дніпропетровська обласна рада ПМГУ (голова Чайка А.Є.), Запорізька обласна радіа ПМГУ (голова Сєдов В.М.), Донецька обласна рада ПМГУ (голова Сівко Є.Ф.), ПО ПМГУ Вільногірського ГМК (голова Клименко Ф.Ф.).

Вітаємо переможців! А також запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в конкурсі «Інформація. Знання. Дія - 2023».

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому