Звітуємо про подію - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Звітуємо про подію

Новости ЦК ПМГУ
31 травня 2023 р.

Українська делегація повернулася з Берліну, де минулого тижня проходив 15-й Конгрес Європейської конфедерації профспілок (ЄКП).

На Конгрес прибуло близько 600 національних профспілкових делегатів, серед яких генеральні секретарі та/або президенти 93 національних профспілкових організацій з 41 європейської країни, 10 європейських галузевих профспілкових федерацій та спеціальні гості з Європи та інших країн світу.

Вперше Україна брала участь у Конгресі як повноправний член. Cеред учасників Конгресу у складі української делегації була і голова ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Наталя Маринюк.
Протягом чотирьох днів європейські профспілкові лідери обговорювали вимоги та пріоритети профспілок для забезпечення Справедливої угоди для працівників. Відбулися дискусії про оновлення профспілок, майбутнє праці, нові економічну та соціальну модель для людей, про майбутнє Європи і про посилення ЄКП.

Учасники Конгресу відзначили 50-річчя Європейської конфедерації профспілок: 50 років боротьби за працівників.

На Конгресі було обрано нове керівництво ЄКП, затверджено Звіт про діяльність за 2019-2023 роки, внесені зміни до Статуту ЄКП та прийнято ключові документи, включаючи Берлінський маніфест та Програму дій ЄКП на 2023-2027 роки.

Повна версія звіту щодо участі делегації ФПУ в 15-му Конгресі Європейської конфедерації профспілок за посиланням:

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому