Спортивно-оздоровчий захід з нагоди 90-річчя УКРГРАФІТ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Спортивно-оздоровчий захід з нагоди 90-річчя УКРГРАФІТ

Новости ЧАО "Укрграфит"
22 вересня 2023 р.

До дня 90-річчя підприємства ми вирішили організувати спортивно-оздоровчий захід для наших працівників, щоб не лише підтримати і популяризувати здоровий спосіб життя, а й приємно і дружно провести час разом.

У завзятих змаганнях взяли участь 32 учасники, які об’єдналися в чотири дужих команди. Міряння силами і спритністю були захопливими, чесними та безкомпромісними. Приємно було перемкнутись до подій насичених позитивом, енергією та здоровим духом. Ми ще раз переконалися, що ми сильні, спритні, кмітливі і швидкі. Наше прагнення до перемоги не має меж.

Не залишилися поза увагою і вболівальники. Глядачі встигали не лише активно підтримувати учасників, а й приймали участь у різноманітних конкурсах. Догадливі і дотепні, хоробрі і сміливі – всі бажаючи здобули нагороди.

Реалії сьогодення, хвилювання за наших людей і рідну країну забирає у всіх нас найцінніший людський скарб – здоров’я. Наше спортивне святкування ювілею підприємства нехай і невеликий, але супротив хворобам і переживанням. Це був струмочок позитиву і оптимізму. Ми були у різних командах і боролись відчайдушно і щиро, не на секунду не перестаючи бути єдиним дружним колективом УКРГРАФІТ.

Дякуємо профспілковому комітету та адміністрації за організацію, і всім нам за неперевершену атмосферу! Вітаємо переможців і призерів! Чекаємо на нові зустрічі в спортивному комплексі УКРГРАФІТ!



© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому