Байден приєднався до страйкарів - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Байден приєднався до страйкарів

Новости ЦК ПМГУ
29 версня 2023 р.


Він став першим американським президентом, який долучився до пікету робітників, які вимагають підвищення зарплати.

Президент США Джо Байден у вівторок, 26 вересня, приєднався до пікетувальників біля підприємства General Motors в Детройті (штат Мічиган). Він через гучномовець закликав страйкарів не здаватися, передає АР.

Як повідомляється, надівши профспілкову бейсболку, Байден долучився до акції протесту, організованої представниками профспілки United Auto Workers (UAW) на складі запчастин General Motors – одному з кількох об'єктів, де 12-й день триває страйк.

Попри побоювання, що тривалий страйк може підірвати економіку, президент закликав робітників продовжувати боротьбу за підвищення заробітної плати, оскільки прибутки автомобільних компаній зростають.

Відповідаючи на запитання, чи заслуговують страйкарі на підвищення зарплати на 40%, що було однією з їхніх вимог під час переговорів з роботодавцями, Байден сказав: «Так, думаю, вони повинні мати можливість торгуватися за це».

Зазначається, що Байден став першим американським президентом, який долучився до пікету робітників, які вимагають підвищення зарплати.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому