Сталевий характер - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Сталевий характер

Новости ЦК ПМГУ
21 лисопада 2023 р.

На минулому тижні, 16 листопада, комбінату «Запоріжсталь» та його профспілковій організації виповнилося 90 років. Хоча в умовах жорстокої війни українцям не до свят, урочиста дата стала непересічною подією для всіх причетних. Звісно, головним героєм дня (а вірніше, досить масштабної триденної програми заходів) був трудовий колектив підприємства.

Згуртовану команду, яка протягом багатьох десятиліть, долаючи труднощі й перешкоди, пише славну історію «Запоріжсталі», вітали генеральний директор комбінату Роман Слободянюк, голова первинки ПМГУ Леонід Анісімов, очільник Запорізької обласної організації ПМГУ Валерій Сєдов. Численні добрі побажання ювілярам адресували представники місцевої влади і громади. Особисто подякувати металургам за сумлінну роботу та профспілкову активність приїхали очільник ПМГУ Олександр Рябко та його перший заступник Валерій Гавриленко.

Звертаючись до запоріжсталівців з вітаннями, промовці констатували особливу роль підприємства у підтримці вітчизняної економіки, розвитку галузі та регіону, відзначали сталевий характер працівників комбінату, які в надскладні воєнні часи продовжують з честю виконувати виробничі завдання, висловлювали захоплення мужністю представників трудового колективу, що наразі захищають рідний край у лавах Збройних сил України, дякували та зичили здоров’я шановним ветеранам.

Внесок окремих працівників у спільний результат відзначили низкою високих нагород. Вручаючи їх у сховищі, однак, попри це, в урочистій атмосфері, соціальні партнери «Запоріжсталі» вкотре наголошували на тому, що в усі часи головною цінністю підприємства були люди – досвідчені, відповідальні, висококваліфіковані фахівці, справжні патріоти. Саме вони з покоління в покоління створюють підґрунтя успішної виробничої діяльності рідного комбінату, гідних соціальних гарантій для його колективу – і продовжать це робити і в майбутньому, після нашої Перемоги.
Фотогалерея                                                                                                                                     Інформація сайту ЦР ПМГУ

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому