Підготовка до звітів і виборів у Профспілці та нагальні проблеми працівників галузі в умовах війни - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Підготовка до звітів і виборів у Профспілці та нагальні проблеми працівників галузі в умовах війни

Новости ЦК ПМГУ
8 грудня 2023 р.

Ці дві теми стали центральними в роботі Х Пленуму ПМГУ. Захід відбувся 7 грудня у змішаному очно-заочному форматі, з основною студією в Дніпрі.

Перед учасниками виступали голова ПМГУ Олександр Рябко, його перший заступник Валерій Гавриленко, головний бухгалтер Профспілки Євгенія Кондратьєва. Представники різних ланок ПМГУ з різних куточків України активно включилися в обговорення питань порядку денного. Зокрема, узгодили зміни до складу Центральної ради та її Постійних комісій, визначилися з терміном початку і строками проведення звітно-виборчої кампанії в Профспілці (вона стартує вже 2 січня 2024 року), взяли до відому інформацію про виконання бюджету ПМГУ за 10 місяців 2023 року та затвердили бюджет на 2024 рік, узагальнили дані про роботу ЦР ПМГУ в період з 1 листопада 2022 року по 1 листопада 2023 року.

Крім того, з ініціативи первинної організації металургійного комбінату «Запоріжсталь» відбулася серйозна розмова про проблемні аспекти оздоровлення спілчан та членів їхніх родин. У складних реаліях воєнного часу потреба у відновленні сил для трудящих і реабілітації для тих, хто постраждав від бойових дій, є дуже актуальною. Та первинки ПМГУ не мають змоги задовольнити її самостійно. У вирішенні цього питання вони потребують допомоги від власників і керівників підприємств галузі, а також сприяння з боку представників державної влади. Також  у засіданні брали участь голова Запорізьікої обласної організації ПМГУ Сєдов Валерій Миколайович та його заступник Шапчіц Юрій Валерійович.



© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому