ПМГУ проти звуження права працівників на відпочинок - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ПМГУ проти звуження права працівників на відпочинок

Новости ЦК ПМГУ
21 грудня 2023 р.

Верховна Рада України 22 листопада прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань» № 3494-IX.

Цей Закон, під виглядом осучаснення існуючих норм щодо надання відпусток, вносить зміни, які звужують права працівників у цьому питанні, у деяких моментах суперечать вимогам Європейської конвенції з прав людини та Конституції України.

Наразі цей закон очікує підпису Президента України.

Профспілка металургів і гірників стурбована можливістю введення в дію цього законодавчого акту.
Проаналізувавши всі положення Закону №3494 та спрогнозувавши вірогідні наслідки їхнього практичного застосування, Профспілка звернулася з листом до Президента України Володимира Зеленського з проханням застосувати право вето до прийнятого ВРУ Закону України №3494 та відхилити його в цілому, як такий, що порушує права працівників.


© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому