Подарували дітям радість - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Подарували дітям радість

Новости ЦК ПМГУ
4 січня 2024  р.

Важке завершення 2023 року, важкий початок 2024-го: війна, економічні негаразди, велика кількість проблем…. З усім цим щоденно мають справу дорослі. Діти, звісно, теж розуміють, у який складний час живемо. Але їхня природна здатність радіти дозволяє їм отримувати позитивні емоції попри всі фактори стресу – дай тільки привід.

У новорічні свята профкоми первинок ПМГУ підприємств галузі зробили все можливе, аби привід для радості в дітей спілчан був. Навіть за умови жорсткого браку фінансів, вони спромоглися закупити для малечі солодкі подарунки, а подекуди – і розповсюдити серед батьків квитки на казкові шоу.

У невеличкій фотопідбірці – дитячі емоції та новорічні сюрпризи від профкомів ПМГУ «Запоріжвогнетрив», «Запоріжсталь», КАМЕТ-СТАЛЬ, Покровського та Північного гірничо-збагачувальних комбінатів.
Фотогалерея                                                                                                                                     Інформація сайту ЦР ПМГУ
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому