Трудовий спір вирішений: працівники ДМЗ з 1 березня отримуватимуть підвищену зарплату - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Трудовий спір вирішений: працівники ДМЗ з 1 березня отримуватимуть підвищену зарплату

Новости ЦК ПМГУ
26 лютого 2024 р.

23 лютого відбулось друге засідання примирної комісії по вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) на ПрАТ «Дніпровський металургійний завод».

В приміщенні відділення НСПП в Дніпропетровській області було підписано Угоду про вирішення колективного трудового спору між роботодавцем (ПрАТ ДМЗ) та профспілковим комітетом ПО ПМГУ Дніпровського металургійного заводу.
Угодою передбачено підвищити рівень заробітної плати працівникам підприємства шляхом збільшення фонду оплати праці на 22,2% та згідно диференціації в оплаті праці між працівниками підрозділів підприємства станом на 1 грудня 2023 року з 1 березня 2024 року.

Сторони дійшли згоди про диференційований підхід з підвищення заробітної плати, а саме: у працюючих підрозділах зарплата буде підвищена в середньому на 25%, у непрацюючих підрозділах – в середньому на 10%, у підрозділах категорії «Управління» - в середньому на 15%.
Сторони домовились про те, що колективний трудовий спір є вирішеним.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому