24 лютого пішов з життя Президент Міжнародної Євроазіатської Федерації Металістів, заступник голови TÜRK-İŞ, почесний голова профспілки Türk Metal Певрул Кавлак - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

24 лютого пішов з життя Президент Міжнародної Євроазіатської Федерації Металістів, заступник голови TÜRK-İŞ, почесний голова профспілки Türk Metal Певрул Кавлак

Новости ЦК ПМГУ
26 лютого 2024 р.


24 лютого пішов з життя Президент Міжнародної Євроазіатської Федерації Металістів, заступник голови TÜRK-İŞ, почесний голова профспілки Türk Metal Певрул Кавлак.

Пройшовши шлях від пересічного працівника та профактивіста до очільника одного з найвпливовіших галузевих профцентрів світу, Певрул Кавлак був уособленням фахового профспілкового лідера.

Відстоюючи інтереси людей праці в непростих умовах сьогодення, він ніколи не зраджував ідеалам солідарності та трудового братерства.

І навіть ведучи боротьбу з невиліковною хворобою, не полишав присутності духу, тримав руку на пульсі всіх подій світового профруху, не відмовляв товаришам, і зокрема нам, українцям, у підтримці та пораді.

Справжній профспілковець за посадою та за покликанням, людина видатних особистих якостей, обдарований керівник та організатор, харизматичний, палкий оратор - добра пам'ять про Певрула Кавлака назавжди залишиться у наших серцях.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому