2024: РІК ЗВІТІВ ТА ВИБОРІВ У ПРОФСПІЛЦІ (ПМГУ) - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

2024: РІК ЗВІТІВ ТА ВИБОРІВ У ПРОФСПІЛЦІ (ПМГУ)

Новости ПАО "Запорожсталь"
29 березня 2024 р.

В ПОТОЧНОМУ РОЦІ ВІДБУДУТЬСЯ ЗВІТИ І ВИБОРИ У ПРОФСПІЛЦІ МЕТАЛУРГІВ І ГІРНИКІВ УКРАЇНИ. ВОНИ РОЗПОЧНУТЬСЯ НАВЕСНІ У ПРОФСПІЛКОВИХ ГРУПАХ. ВОСЕНИ ВІДЗВІТУЮТЬ ПРО СВОЮ РОБОТУ ТА ПРОВЕДУТЬ ВИБОРИ ЦЕХОВІ ПРОФСПІЛКОВІ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПОТІМ ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОЙДЕ В ПЕРВИННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ (ПМГУ) «ЗАПОРІЖСТАЛЬ».

Напередодні звітів та виборів у профгрупах профспілковим комітетом проведено семінар з підготовки профгрупоргів до звітів та виборів в профгрупах.



На початку семінару найголовнішу та чисельнішу ланку профспілкового активу привітав голова первинної організації Профспілки "Запоріжсталі" Леонід Анісімов та розповів про структуру Профспілки, її головні задання та форми роботи в умовах воєнного стану.

Семінар-навчання провів голова оргмасової комісії профкому Олександр Горбачов, який стисло розповів профгрупоргам про механізм та порядок проведення звітно-виборчих профспілкових зборів у профгрупах та надав необхідну документацію.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому