Цього року ринок металоконструкцій зросте до 85 тис тонн - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Цього року ринок металоконструкцій зросте до 85 тис тонн

Новости ЦК ПМГУ
16 квітня 2024 р.

За прогнозом Українського центру сталевого будівництва 2024 році український ринок металоконструкцій зросте на 7%, до 85 тис. тонн

«Досягнення прогнозованого зростання забезпечуватиметься зростанням обсягів відновлення, збільшення попиту внаслідок використання металоконструкцій насамперед у нежитловому будівництві, на реалізацію інфраструктурних проєктів та будівництво великих логістичних та індустріальних об’єктів», – вважають в УЦСБ.

За даними УСЦБ, у 2023 році попит на металоконструкції відновився і за підсумками року ринок зріс на 19% до 79 тис. тонн.

«Це зростання насамперед пов’язане з реалізацією проєктів по захисту критичної інфраструктури, а також відновленню інфраструктурних та комерційних об’єктів», – йдеться в огляді.

Як повідомлялось, обсяг споживання металоконструкцій в Україні у 2022 році склав 64 тис. тон, що на 59% менше показників 2021 року.

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому