На черзі денній – звіти і вибори - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

На черзі денній – звіти і вибори

Новости ЦК ПМГУ
22 квітня 2024 р.

На початку цього року у Профспілці металургів і гірників України стартувала звітно-виборча кампанія. Деякі первинки, такі як ПО ПМГУ Криворізького залізорудного комбінату (голова Юрій Деркач) та ПО ПМГУ «Інтерпайп-Дніпро» (голова Юрій Гандзюк) та ін, вже провели Конференції, на яких делегати заслухали і обговорили звітні доповіді про роботу первинної організації, профкому та ревізійної комісії, оновили склад профспілкового комітету, обрали лідера, якому довіряють.

Утім у більшості первинок звітно-виборча кампанія наразі у самому розпалі. Проходять збори у профгрупах, цехових організаціях, йде підготовка до Конференцій первинних організацій ПМГУ.

Саме в цей час корисною та своєчасною є тема «Підготовка та проведення звітів і виборів», якій було присвячене розширене засідання Постійної комісії з внутрішньопрофспілкової роботи ЦР ПМГУ (голова Юрій Шапчіц).

До профспілковців, які змогли бути особисто присутніми на засіданні у Дніпрі, за допомогою відеозв’язку приєдналися представники первинок з усіх територіальних організацій ПМГУ. Загалом у роботі комісії взяла участь 51 особа.

У розширеному засіданні комісії взяли участь представники Запорізької обласної організації ПМГУ у наступному складі: Шапчіц Ю.В. - заступник голови ЗОО ПМГУ, Коростильов І.О. голова ПО ПМГУ в ПрАТ "Укрграфіт", Павловський Є.А.- заступник голови ПО ПМГУ в АТ "Запорізький завод феросплавів", Горбачов О.А. - голова комісії з організаційної, внутрішньо профспілкової роботи, Кучеренко А.П. - спеціаліст організаційного відділу.

Відкрив засідання Комісії перший заступник Голови Профспілки Валерій Гавриленко. Він акцентував увагу присутніх на особливостях звітно-виборчої кампанії в сучасних умовах і важливості її проведення у повній відповідності до статутних норм.

Начальник відділу організаційної та профспілкової роботи Олексій Горбулін та провідний фахівець з діяльності профспілок Роман Тарасенко ознайомили учасників засідання з документами, що регулюють початок і строки проведення звітно-виборчої кампанії в Профспілці, разом з головою організаційної комісії профкому ПО ПМГУ «Запоріжсталь» Олександром Горбачовим надали рекомендації щодо організації, підготовки та проведення звітів і виборів у первинних організаціях ПМГУ, інформували про правила оформлення протоколів звітно-виборчих конференцій ПО та першого засідання новообраного профспілкового комітету.

Організаторами були запропоновані деякі лайфхаки щодо якісного проведення зборів/конференцій. До їх обговорення підключилися і деякі учасники зі значним досвідом роботи в цьому питанні.

З професійною зацікавленістю профспілковці взяли участь у тренінгу «Імітація проведення звітно-виборчої конференції», який, на їхню думку, буде мати для них практичну користь у подальшій діяльності.

На завершення розширеного засідання Постійної комісії з внутрішньопрофспілкової роботи ЦР ПМГУ його учасники обмінялися думками щодо теми заходу та отримали відповіді на свої запитання.

Фотогалерея                                                                                                                                   Інформкація сайту ЦР ПМГУ
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому