Профспілки Запорізької області широким колом обговорили тему колдоговірної роботи - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Запоріжжя - це Україна! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Профспілки Запорізької області широким колом обговорили тему колдоговірної роботи

Новости ЦК ПМГУ
1 липня 2024 р.

Представники Запорізької обласної організації ПМГУ взяли участь у розгляді низки актуальних питань в межах розширеного засідання президії Запорізької обласної ради профспілок, яке відбулося 27 червня. Зокрема, обговорили стан укладання і виконання колективних договорів у 2023 році та завдання облради профспілок, її членських організацій щодо активізації соціального діалогу у 2024 році. До дискусії з цієї теми, разом з колегами з інших галузевих профспілок, активно та по-діловому долучилася голова ПО ПМГУ «Запоріжвогнетрив» Олена Логунова.

Крім профспілковців (голів первинних та територіальних профорганізацій, районних координаційних рад членських організацій Запорізької облпрофради, членів Ради і Президії Федерації профспілок України), до предметної розмови з важливого питання були запрошені соціальні партнери: начальник Управління інспекційної діяльності у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Адамчук, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Запорізькій області Михайло Волков, виконуюча обов’язки начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Запорізькій області Оксана Клепач, заступник директора Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації Марина Нотанова, начальники відділів Управління з питань праці Запорізької міської ради Юлія Трещук та Тетяна Циганок, голова Запорізького обласного союзу роботодавців Олександр Головко.

Також учасники розширеного засідання ухвалили рішення за іншими пунктами порядку денного: затвердили план основних заходів Запорізької обласної ради професійних спілок на друге півріччя 2024 року та обрали заступника голови облпрофради на громадських засадах – ним став очільник Запорізької обласної організації Профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машинобудування України Микола Палієнко.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому