«Мистецтво, що рятує життя» - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Запоріжжя - це Україна! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

«Мистецтво, що рятує життя»

Новости ЦК ПМГУ
5 липня 2024 р.

На початку року Запорізька облрада профспілок та її членські організації, зокрема й Запорізька обласна організація ПМГУ, підтримали ініціативу Державної служби з питань праці щодо проведення онлайн-конкурсу «Мистецтво, що рятує життя», присвяченого Дню охорони праці (відзначається 28 квітня).

До участі в ньому приймалися будь-які візуальні твори на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт: постери, плакати, фото, малюнки, відеоролики.

За нещодавно підведеними підсумками першого, обласного етапу творчого змагання перемогу здобули п’ять робіт: «Охорона праці» (авторка Варвара Гурджій, 7 років), «Пам’ятай про безпеку праці!» (Єсенія Сотула, 11 років), «Застосовуй спецодяг та ЗІЗ» (Ілля Давиденко, 16 років), «Бережи себе» (Вероніка Дуюн, Артем Гуров, Олена Нічіпорук, 14 років), «Пам’ятай, що тебе чекає вдома родина!» (Олена Пазюк, 46 років). Саме вони представлятимуть Запорізьку область на всеукраїнському етапі конкурсу, який триватиме з 1 липня по 31 серпня.

Примітно, що одна з робіт-переможців обласного етапу – малюнок Іллі Давиденка – присвячена непростій, небезпечній, але важливій праці металурга.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому