Привітання з 90-річчям підприємства - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Привітання з 90-річчям підприємства

Новости ЧАО "Укрграфит"
28 вересня 2023 р.

21 вересня для нас є особливим днем. Це день народження нашого підприємства, і цьогорічна річниця є ювілейною – 90 років минуло з дня заснування УКРГРАФІТ!

Історія нашого заводу – багата, ємна і кольорова. За час нашого існування світ встиг змінитися декілька разів. На початку минулого століття ми створювали ринок графітованої продукції власноруч, а сьогодні ми віддано його розвиваємо і бережемо. Нас вдруге перетинає війна… Але попри всі виклики ми безупинно і наполегливо продовжуємо навчатися і досліджувати, винаходити і впроваджувати, виробляти і вдосконалювати – досягати успіху разом дружньо, цілеспрямовано і впевнено. Нашим покликанням і улюбленою справою залишається виробництво штучного графіту, а в кожному нашому виробі є відбиток досвіду п’ятьох поколінь відданих своїх справі людей.

За традицією в день народження нашого підприємства ми урочисто зібралися для нагородження наших працівників подяками і преміями, отримали щирі привітання та слова вдячності за наполегливу працю від адміністрації та профспілкового комітету. Почесний гість заходу голова Запорізького обласного комітету Профспілок працівників металургійної та гірничодобувної галузі України Валерій Сєдов побажав нам незламного успіху, ніколи не втрачати впевненості у собі, та бути завжди забезпеченими і щасливими людьми.

Наші успіхи і досягнення – це результат щоденних зусиль кожного працівника. Не зважаючи на всі складнощі сьогодення, всі наші люди не втрачають ні відповідальності, ні працьовитості, ні оптимізму. В цей день ми особливо дякуємо Збройним Силам України за самовідданий захист Батьківщини і можливість спокійно виконувати свою роботу.

Сьогоднішній ювілей приніс нам радість від зустрічі з друзями, від теплих слів, сказаних щиро і від душі. Ми бажаємо нашому колективу Перемоги і миру, міцного здоров’я, гарних подій та подальших років процвітання підприємству. Нехай до ваших талантів і професійних навичок неодмінно додається удача, хай сяють посмішки навколо, а серце випромінює любов і тепло!


© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому