Пенсії та допомоги у 2024 році виплачуватимуться вчасно - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Пенсії та допомоги у 2024 році виплачуватимуться вчасно

Публикации в СМИ
4 січня 2024 р.

Україна впродовж 2024 року вчасно виплачуватиме громадянам соціальні виплати. Про це заявив Прем’єр-міністр Д.Шмигаль на засіданні Уряду. Також він нагадав, що з 1 січня в країні оновилася низка соціальних стандартів. Зокрема, мінімальна зарплата зросла на 6% – з 6700 грн до 7100 грн, прожитковий мінімум збільшився в середньому на 12% – до 2920 грн, мінімальна пенсія підвищилася з 2093 грн до 2361 грн, крім того, запланована індексація пенсій з 1 березня.

«Минулого року держава демонструвала зразкове виконання соціальних зобов’язань. У структурі видатків зведеного бюджету соцвиплати займали понад 12%. Цьогоріч це також буде одним із наших пріоритетів. Для реалізації цього завдання Україна має внутрішні ресурси, а також підтримку від партнерів», – наголосив Д.Шмигаль.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому