«Шлях сталі» - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

«Шлях сталі»

Новости ПАО "Запорожсталь"
17 січня 2024 р.

У народі кажуть, що найкращий спосіб пізнати людину – прийти до неї додому. За аналогією: найкращий спосіб познайомитись з підприємством – побувати на його проммайданчику. Завдяки 3D-туру «Шлях сталі», запущеному з нагоди 90-річчя комбінату, тепер кожен бажаючий має можливість віртуально завітати на «Запоріжсталь».

Цифрова екскурсія побудована на основі низки панорамних фото з кутом огляду 360 градусів. Їх доповнюють інтерактивні елементи: спеціальні позначки, які відкривають цікаві факти про виробництво української сталі, відеофрагменти, що ілюструють технологічні процеси, та запитання вікторини (для людей, далеких від металургії – реально складні, але і членам ПМГУ, обізнаним у галузевих нюансах, у пошуках деяких відповідей доведеться трохи піднапружитися).

Опція віртуального гіда дозволяє ознайомитися з інформацією про історію та сьогодення підприємства. Функція наближення дає змогу роздивитися деталі, а часом – навіть зазирнуть в обличчя людей, які власними руками створюють запорізький метал.

Цікава віртуальна подорож проммайданчиком «Запоріжсталі» на zaporizhstal.online
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому