Привітання жінок з 8 березня на оперативній нараді Запорізької обласної організації ПМГУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Привітання жінок з 8 березня на оперативній нараді Запорізької обласної організації ПМГУ

Новости обкома
5 березня 2024 р.

5 березня 2024 року відбулася оперативна нарада з головами, заступниками голів та головними бухгалтерами ПО ПМГУ Запорізької обласної організації ПМГУ.

Були обговорені питання колективно-договірної та звітно-виборної кампаній.

Усі мали можливість доповісти о ситуації, яка склалася на підприємствах, в закладах та організаціях ГМК Запоріжжя. Загальна картина на більшості наших підприємств, закладів та організацій складна. Усі розуміють - враховуючи, що Запоріжжя знаходиться у прифронтовій зоні, а металургія працює, то  це коштує не аби яких зусиль… Але той факт, що ряд підприємств і організацій мають заборгованість з виплати заробітної плати, був особливо відзначений, як зневага та знущання по відношенню до людини праці.

Усі виступаючі відзначали, що  металурги розуміють реальне становище в галузі і роблять усі кроки для того, щоб пережити цю війну, перемогти та зберегти підприємства. Сьогодні у роботі нашої Профспілки складне завдання – збереження життя людей, збереження підприємств, збереження джерел існування у вигляді заробітних плат, та різноманітних допомог у тому числі і ЗСУ та ВПО.

Завершили нараду привітанням усіх жінок, представниць ГМК, з наступаючим святом весни – 8 Березня «Міжнародним жіночим днем». Голова Запорізької обласної організації ПМГУ Сєдов В.М. від усіх чоловіків членів Профспілки побажав чарівним жінкам миру, здоров’я, щастя та благополуччя, усієй Україні Перемоги у цій війні.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому