VIIІ пленум Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України - Про хід колективно -договорної кампанії ГМК Запорізької області у 2024 році. - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

VIIІ пленум Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України - Про хід колективно -договорної кампанії ГМК Запорізької області у 2024 році.

Новости обкома
22 травня 2024 р.

21 травня 2024 року відбувся VIII пленум Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України з основними питаннями:
-   Про хід колективно-договірної кампанії ГМК Запорізької області у 2024 році.
- Про хід звітно-виборчої кампанії Запорізької обласної організації.
-      Різне.
По основному питанню виступив з інформацією: голова Запорізької обласної організації ПМГУ Сєдов В.М.

У докладі Валерій Миколайович охарактеризував стан колдоговорного процесу на підприємствах ГМК Запорізької області в умовах війського стану та викривленного законодавства про працю. Проблеми виробництва на підприємствах.

В обговоренні доповіді прийняли участь:
 
Логунова Олена Сергіївна голова ПО ПМГУ на Запоріжвогнетрив;
 
Ільїн Олег Володимирович – голова ПО ПМГУ в АТ «Запорізький завод ферросплавів»;

Нехорошев Єдуард Анатолійович – голова ПО ПМГУ Запорізька комунальна спеціалізована воєнізована аварійно-рятувальна служба «КОБРА»;
Белескова Тамара Федотівна – виконуюча обов’язки голови Запорізької обласної ради профспілок;

Рябко Олександр Іванович – голова Профспілки металургів і гірників України. Він розповів Про стан  Профспілкового руху в  Україні.  Про хід переговорів на галузевому рівні, та роботу підприємств ГМК в сучасних  умовах.

По другому питанню виступив Шапчіц Юрій Валерійович - заступник голови Запорізької обласної організації ПМГУ з доповідю:

Звітно-виборча кампанія Запорізької обласної організації ПМГУ проходить  відповідно до рішень Х, ХІ пленумів Центральної ради ПМГУ, VІІ пленуму Запорізької обласної ради ПМГУ, Президій Центральної ради та Запорізької обласної ради ПМГУ.

На сьогодні повністю завершила звітно-виборчу кампанію одна первинка Діпропром, де обрана нова голова Недвига Юлія Володимирівна.

 
На час пленуму у первинних організаціях ЗОО ПМГУ проведено звітно-виборчі Збори у 451 профгрупі. Переобрано 272 профгрупорга. У цехових організаціях проведено 6 конференцій або зборів.
 
Основні питання, які підіймаються на різних підприємствах – це заробітна плата, дефіцит персоналу, доставка робітників на роботу та з роботи та інші.


Ми розуміємо, що на деяких підприємствах дуже складно проходить кампанія, особливо там де сьогодні немає роботи і люди знаходяться у простої або на скороченому графіку, або  виїхали за кордон.

Звітно-виборча кампанія в первинках підприємств які знаходяться на окупованій території це взагалі окрема тема.

В таких умовах сьогодення, ви усі робите дуже складну роботу. Я сподіваюсь, що цю кампанію ми завершимо і далі потрібно працювати.

В різному голова ЗОО ПМГУ Сєдов В.М. проінформував членів ради про хід підготовки до дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості у цих складних умовах.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому