Нарада з головами та представниками первинних організацій ПМГУ Запорізької обласної організації - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Запоріжжя - це Україна! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Нарада з головами та представниками первинних організацій ПМГУ Запорізької обласної організації

Новости обкома
25 червня 2024 р.

25 червня поточного року відбулася нарада з головами та представниками первинних організацій ПМГУ Запорізької обласної організації, на якій розглянули зауваження та пропозиції до проєкту  нової редакції Статуту Профспілки.

Заступник голови Запорізької обласної організації ПМГУ Юрій Шапчіц, який є членом Статутної комісії Профспілки, проінформував учасників наради про усі зауваження і пропозиції до проєкту Статуту, які надійшли від первинок та від апарату Запорізької обласної ради. По кожній пропозиції було обговорення з прикладами та моделюванням ситуації, яка може виникнути з прийняттям, скасуванням або внесенням редакційних змін до якогось пункту проєкту Статуту.

В обговоренні прийняли участь усі учасники наради. Активно та обґрунтовано висвітлювали свою позицію Горбачев Олександр та Логунова Олена, представники первинок «Запоріжсталь» та «Запоріжвогнетрив» відповідно. По усім пунктам були прийняті колегіальні рішення, які знайшли своє відображення у листі голові Профспілки Олександру Рябко.

Далі, згідно рішенню ЦР ПМГУ, Статутна комісія опрацює усі зауваження та пропозиції до проєкту нової редакції Статуту Профспілки, та Президія ЦР ПМГУ організує відкриту дискусію, у форматі круглого столу, за участі всіх (за можливістю) організацій Профспілки  для обговорення проєкту нової редакції Статуту Профспілки.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому